Představení časopisu Motohouse 3/2017

Číslo věnované motorkám, které budou patřit k těm nejoblíbenějším. A to nejenom díky svým přijatelným cenám: test „malé“ Multistrady 950 patří do světa dokonalé turistické univerzálnosti, test mrštné BMW G 310 R vás zavede na populární Mulholland a pouštní trip se Scramblerem Desert Sled je jasným důkazem toho, co všechno zvládne opravdu lehká a jednoduchá motorka

…v prodeji od úterý 7. února 2017


Elektronicky stahujte nyní na APPLE či na GOOGLE

FLOOWIE: http://www.floowie.com/cs/zobrazeni/mh-3-2017

Alza Media: https://www.alza.cz/media/motohouse-d2171472.htm

FRAG: https://www.frag.cz/casopisy-noviny/motohouse-3-2017


 

EXCLUSIVE NOVINKY 2017

28        Ducati Multistrada 950 Žijeme v období honby za výkonem a co nejdelším seznamem použitých technologií a najednou prásk. Ducati na to jde jinak.

38        BMW G 310 R Malorážky. Naše oblíbená třída. Milujeme je, ctíme a doporučujeme dál. A tahle nová z Německa se mimořádně povedla.!

50        Ducati Scrambler Desert Sled Právě jsem proletěl kolem indiánské vesnice a zanechal za sebou oblak prachu. Takový je nový Scrambler Desert Sled.

18        Yamaha SCR950 Tahle motorka v sobě skrývá jedno z nejbytostnějších připomenutí 60. let minulého století. A to byly sakra jiný časy.

20        Norton V4 RR V Británii se nám poslední dobou roztrhl pytel s malosériovými výrobci. Nortonu se už pár let daří dobře, ovšem vstup mezi superbiky je velmi odvážný krok.

58        Honda CB500F Potřebujete motorku na ježdění do práce, kterou vezmete o víkendu užít si trochu srandy? CB500F je super pro nováčky, pro holky i zkušené jezdce.

62        Husqvarna 701 Supermoto na okruhu Je to otázka, kterou si určitě nikdy nikdo nepoložil, ale my na ni už známe odpověď – jak rychlé bude supermoto na velkém závodním okruhu?

90        Ojetá Honda VTR1000 SP1 Dneska budu Colin Edwards. Prostě budu. Svezení na SP1 je něco, co vás hodí do doby, kdy vládla hrubá síla. A já to miluju.

SPORT

72        MotoGP Pokud jste českými fanoušky motoristického sportu, máme pro vás pár tipů, co nevynechat nebo kam ještě lépe podle našeho názoru vyrazit.

76        Rozhovor – Marek Červený Rozsáhlý rozhovor s klukem, který když jede hořický zatáčky, tak to chvílemi vypadá, že tančí.

82        Dakar 2017 Taky vám to přišlo letos takový divný? Ten letošní Dakar. Na fotkách skoro nikde písek, či dokonce duny, jen hromady kamení, déšť a nekonečné moře bláta!

MIX – REAL W.

36        Jak se dělá test? Mnohokrát už jsme se setkali s dotazy, jak to vlastně na takových zahraničních testech novinek vypadá. Tady je odpověď.

48        Historie Scramblerů Co je to vlastně ten scrambler a kde se vzal? Pojďte s námi rychle proběhnout časem a ochutnat minulost i současnost těchto motorek.

66        Proč přesedáme a vracíme se? Proč se tak rádi vracíme? V čem byl svět před osmdesátkami opravdovější, než je ten dnes?

110      The Best of the Redakce

Sezona 2016 je definitivně za námi a ještě než otevřeme tu další s datumkou 2017, udělejme si malou rekapitulaci. Co se povedlo a co stálo vážně za prd?

+ MH tentokráte s hodně výživným plakátem TRIUMPH…

 

1 komentář

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno