My jsme to říkali, Nicky Hayden to říkal a je tomu skutečně tak. Ducati představila “Baby” Streetfighter 848, který bude hodnější a tím pádem dostupnější pro širší skupinu motorkářů a motorkářek.

V malém Streetu bije dvouválec Testastretta 11° 848, který byl vyladěný na hladký průběh a user-friendly nástup výkonu. Nebude chybět ani kontrola trakce, radiální Bremba a kromě barvy laku a pár drobností ho od svého silnějšího sourozence nerozeznáte.

Plné představení téhle žluté střely proběhne v listopadu, takže se dá předpokládat že ho uvidíme v Miláně na výstavě EICMA. Tolik k samotnému představení, výkonové parametry a bližší specifikaci se dozvíme až na podzim. Zůstává tu ale jedno téma k diskuzi…

Když jsme se tak bavili s lidmi okolo o novém Streetfighteru, narazili jsme na jeden zajímavý názor. Někdo si zkrátka myslí, že Ducati Streetfighter není pro mazánky a musíte na něj mít koule. Něco na tom bude. Chcete hodnýho naháče? Kupte si Monstera. Jestli chcete Streeta, musíte na něj taky mít. Model 848 trochu ubere na exkluzivitě. Nebo si to nemyslíte?

Foto: Ducati

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno