Velká základna fanoušků freestyle motocrossu v Čechách není náhodou. Můžou za to především jezdci, díky kterým se dostal český freestyle motocross na přední pozice světového FMX

Všechno to začali Martin KoreňLiborem Podmolem v roce 2006, kdy se u nich v parku konala první sešlost  a  právě z této akce  nakonec  Martin Koreň vytvořil FMX Jam. , který se stal  a stále je  nejnavštěvovanější pražskou letní „moto“ akcí. Petr Kuchař v tomto čase rozvíjel FMX na Moravě a  pořádal svůj jam v Hustopečích u Brna. Petr Pilát piloval svůj jam  jako „Pilníkovo pozdní odpoledne“ ve středočeských  Čerčanech .

Loni uspořádal Libor Podmol  první oficiální Mistrovství České republiky ve Freestyle Motocrossu v jeho tréninkovém parku v Benešově u Prahy. Závod byl velmi úspěšný. Všechno nakonec klaplo, i když  všichni  jezdci  jsou velmi  časově vytížení hlavně díky závodům a exhibicím v zahraničí a na organizování podobných  akcí  moc času nezbývá. Na druhou stranu jsou si  ale vědomi, že právě  fanoušci jsou ti, kteří je dokáží vyhecovat k mimořádným výkonům, mnohdy za hranice možností.

 

 Libor PodmolMartin Koreň proto letos spojili své síly a společně začínají novou éru FMX akcí v Čechách! Bude to mix pravého závodění spolu s živou hudbou a atrakcemi pro diváky! Bude to pravý Rock’n’Roll! Bude to Rock’n’Ride!!!

 

…od 16:00


-Oficiální Mezinárodní Mistrovství České republiky ve Freestyle Motocrossu
-Celá domácí špička FMX se popere o titul Mistra republiky
-Přijedou i zahraniční jezdci pokusit se Čechům “ukrást” český titul
-Podium s živými koncerty mladých rockových kapel
-Extrémní Zóna, kde si každý může namíchat svou dávku adrenalinu
-Dobré jídlo a pití 
-Afterparty se samotnými jezdci hned po akci v FMX Parku
-Možnost kempování

 

Kompletní informace o akci naleznete na www.rocknride.cz 

Facebook page www.facebook.com/RocknRideCZ


 

Foto: archiv

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno