Marc Márquez zatím stále nemá jasno v tom, jestli do první Grand Prix letošní sezony MotoGP v Kataru nastoupí nebo ji vynechá.

Situace kolem návratu jezdce továrního týmu Repsol Honda – Marca Márqueze je zatím stále nejistá. Marc vynechal celý předsezónní test a ani 2 týdny před začátkem nové sezony královské kubatury MotoGP nemá jasno v tom, zda do úvodních dvou Grand Prix v Kataru zasáhne.

Nyní Marc podnikl krátký výlet do Kataru, kde podstoupil Dornou organizované očkování proti Covidu 19. Při návratu poskytl krátký rozhovor, kde se vyjádřil i o plánu svého návratu k závodění.

 

„Celý paddock MotoGP dostal možnost se v Kataru nechat naočkovat, samozřejmě to bylo dobrovolné a já se rozhodl této možnosti využít. Proto jsem nyní cestoval do Kataru. Co se týče mého návratu, zatím nevylučuji, že nastoupím do první Grand Prix letošní sezony, ale zároveň to také neslibuji. V rámci rehabilitace máme dobré i horší okamžiky, proto zatím nepadlo konečné rozhodnutí,“ řekl Marc Márquez.

Marc už ale jezdí. Po testu na minibiku už vyzkoušel i jízdu na velké motorce, v Barceloně odjel několik kol s Hondou RC213V-S. Z tohoto testu bylo zveřejněno i několik fotografií, které si můžete prohlídnout. O tomto víkendu Marc testuje stejnou motorku v portugalském Portimau.

 

 


zdroj: www.bikeracing.cz, foto: repsol.media

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno