Tak to byl fofr. Přesně jednu minutu a padesátpět sekund trvalo, než se na internetovém portálu prodalo všech 154 kusů chystané specialitky z dílny Brabus.

Pokud vám to jméno něco říká, pak připomeneme, že jde o věhlasnou automobilovou tuningovou značku. Ta se nyní spojila s rakouskou KTM, aby z jejího Super Duka připravila tuhle lahůdku.

 

 

Karbon, kam se podíváš, drahé lehké materiály, CNC frézované díly, a jako třešnička na dortu vlastní kola  Brabus Monoblock Z, to je fakt motorka pro hodně bohaté ženichy. Komplet technika vychází z KTM 1290 Super Duke R EVO a to včetně elektronického podvozku WP Apex.

Design jde hodně do klasiky a tvary ráfků nebo předním světlem dává vzpomenout na některé automobily od Brabusu.  Luxus pak dotváří nádherné sedlo z luxusních materiálů. Na výběr bylo ze dvou barevných provedení (Signature Black a Magma Red). Ovšem chtělo to dost rychlou ruku a naditou šrajtofli.

 

 

Cena byla stanovena na 1 014 900 Kč. Prodej proběhl na sv. Valentýna, ale dost pochybujeme, že tenhle bike dal někdo svojí milé jako dárek.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno