Rakouský REMUS má od loňska nové logo a od letošního roku ho aplikoval na všechny svoje výfuky.

Tato zásadní grafická změna je ale spojená i s technologickou novinkou, která nejvíce vynikne na černých typech tlumičů všech tvarů a konstrukcí. Jde o vychytanou technologii gravírování loga (vypalování laserem).

Ta se aplikuje místo nálepek nebo nýtovaných štítků. Naživo je to ještě větší paráda, než vidíte na fotce. Kontrast matné černé a zlatého písma je prostě dokonalý. Tlumiče REMUS vtisknou každé motorce osobitý a vznešený styl a zaručí i doživotně stejný vzhled bez trapného odloupávání nebo ztráty štítku.

 

 

 

Kromě sportovních tlumičů se změna týká i klasických motorek jako Triumph nebo Harley-Davidson. Zde tento nový design zcela mění finální „wow efekt“ po montáži. Vystupte hrdě z davu a vyzkoušejte REMUS.

Fotografie v katalogu jsou často ještě se starým logem (postupně bude aktualizováno), ale při dodávkách již můžete počítat s tímto novým designem. REMUS můžete žádat i u vybraných značkových dealerů BMW, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, KTM, Moto Guzzi, Triumph, Vespa i Yamaha.

 

 

Jste-li značkový dealer nebo kamenný motoshop (včetně Slovenska) bez zkušenosti se značkou REMUS, budeme rádi, když nás budete kontaktovat ohledně VO spolupráce. Budete mile překvapeni. Kompletní nabídku najdete v přehledném katalogu na www.remus-vyfuky.cz, tel.: 604 66 77 33.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno